úterý 12. července 2011

CW smD vs RUN


     V pondělí 11. července jsme hráli další clan war na ESL. Tentokráte vs RUN, kteří hráli teprve svůj druhý zápas, takže byli velkou neznámou. První náš hráč byl NFA, od kterého všichni očekávali easy win, bohužel první hru šel rdm a padl mu human a absolutně mu nevyšel rifle push, takže ho beaři dojebali do jeho smradlavé řiti. O druhé mapě se nedá říct nic jiného než big fail s orkem na sv!
     Další hry šel hrát SH, který si vedl dobře v sole v minulém cw. První mapu hrál pro něj na zcela neznámé mapě DT a bohužel nedokázal odrazit ud tower push. Další mapu si pro něj již klasicky vybral tm, a opět nám předvedl výborné macro s tc a mass hhs dots. Stav 1:1, rozhodující mapa tr, close spot. Sh pickl FS a výborně rushnul akolyti při začátku ud techování. Všichni si říkali jak má jasný win. Ale sh opět zapomínal na nory a prohrává. Score je pro nás nepříznivé 0:2.
     Naštěstí nastupuje největší z našich borců vOsh. V první hře na ei smetl orka klasickým dot massem s dh, bm, tinkerem. A druhou hru na sv zvolil bm mass hunts, po odražení pokusu o fast tr kontroloval hru a vyhrál, když orkovi dojebal expu chimerama!  1:2 pro RUN.
      Jako již klasicky se šlo hrát dříve 2v2 než zbývající solo. Niko a Sh předvedli opravdu pozoruhodný výkon, kde v epických hrách bohužel nedokázali vyhrát a prohráli 1:2. Konečné score 1:3.


smD.NumberFiveAlive 0 < 2 RUN.OrangeFury

smD.ShadowHunter 1 < 2 RUN.Leeaoe

smD!vOsh 2 > 0 RUN.vhapter


smD.ShadowHunter, smD.Nikopolis
1 < 2
  RUN.Nexus, RUN.OrangeFury
   

replaye: esl.eu
(c) vOsh

Žádné komentáře:

Okomentovat