středa 7. března 2012

NOVINKY, které nejsou vždy tak úplně novinky, ale na to jebat.

Vážení návštěvníci webu a drazí kolegové čuráci,

začnu zvostra, a to dobrou zprávou, a to že hned 3 z nás postoupil v elfově CZ.CZ. lize na PlayZone ze základní skupiny do Playoff - jmenovitě to jsou Alakazam, Čejen a Nikopolis + Hacker a Flonid zkončili na pátých místech, což je si myslim na náš klan nečekaný úspěch bičiz. Aby toho nebylo málo, v Blaznikově Showmatch lize jsem já, Evilm, taky v finálové skupině, což na druhou stranu tak nečekané není, protože všichni víme že jsem expert na hraní píčovin! :-D

Poslední dobou naší čuráčí rodinou hýbe neklid. Nejde pouze o ztrátu, no dejme tomu, milovaného kapitána Čejena a nástup velmi populárního Ajvoryho na jeho post, ale taky o rozpory o to, kdo je vlastně v klanu lepší. Na jedné straně stojí zejména Lego, Helsing a Hacker aka Katy.Perry, kteří vystupujou jako by nejlepší byli právě oni (každej zvlášť za sebe), na straně druhé je Emil, který je bezesporu nejhorší, ale ani tato pozice mu nebrání v jeho "hlasitém" smíchu všude na Fejsbuku a Clan smD kanálu na b.netu, a pak tu je ta třetí skupina, která, nezávisle na úrovni skillu, to má těžce v piči a jejich jediným cílem je ze mě, Emila a Lega dělat největší lamy. Proto vznáším takovej nápad, aby jsme spolu, a hlavně mezi sebou, začli zase hrát nějakej klanovej žebříček, aby se doprdele ukázalo, kdo je tady kurva pán!

Protože jste se rozhodli můj odboj proti Tomáši "elf" Pietrikovi bojkotovat, připomínám, že příští týden začíná nová klanová liga na PlayZone, kde se do A týmu počítá s Ajvorym, Alakazamem a Nikem + já jako "manažer", nemusim být ale nutně v soupisce, takže je možnost dobrat další dva hráče, s Čejenem a Flonidem asi teď počítat nemůžeme, takže je šance pro ostatní většinou nezaujaté hráče, jako např. Moblur apod. Podotýkám že se počítá i s B-týmem ve složení zhruba jako minule, s tím že i pro B-tým bych zařizoval cw, aby ste se s tím nemuseli mrdat vy. Takže kdo má zájem, nemusíte být ani ze smD, stačí že máte ten zájem, ozvěte se třeba tady do "Blowjobu" nebo nikam, protože ICQ nikdo nepoužíváme už :-D S Ajvorym a Čejenem dáme žaludy dohromady a utvoříme konečné soupisky - podotýkám že registrace pro týmy trvají jen do 9.3. včetně.

Takže abych to shrnul, jsme stále mezi nejúspěšnějšími klany se skvělou reprezentací, uděláme si bodovanej ladder abychom se nemuseli hádat kdo je lepší a měli v tom kurva jasno a tvoříme týmy do Play-fucking w3-zone ligy. Dobře pohoňte a Čejena v duši, Amen.

Evilm

2 komentáře:

  1. Příště jsi to přečtu než to tobu publikovat, takový buržoazní kryptofašistycký škvár jsem dlouho nečetl :D

    OdpovědětVymazat
  2. hezké novinky (elf)

    OdpovědětVymazat