neděle 21. října 2012

smD žije



V životě každého z nás se občas najde chvíle, kdy už člověka bezcílné chlastání, šoustání, fetování ani vraždění nedokáže vnitřně naplnit. V takové chvíli by si člověk měl vzpomenout na známé rčení „dobří čuráci se vracejí“ a uvědomit si, kde má domov. A já se vracím domů.

smD žije. Už sice nejsme první v ladderu a Moblur není rank 1 v RT, ale na to můžeme jebat. Dokud žijou Ajvory a Čejen, my, smD, se nikdy nevzdáme. Nikdy dřív neměl náš klan takovou šanci stát se jedničkou na české scéně. Musíme se tedy té šance chytit a ovládnout to tady. Kdo si počká, ten se dočká. Nebude trvat dlouho a budeme nejlepším klanem na světě. Poslední stojící muž je vítěz. A ten bere vše!

Ajvory a Čejen už tvrdě pracují na první fázi plánu vedoucího k naší světovládě. Do konce roku chtějí získat 2v2 trůn Evropy. Je naší povinností jim poskytnou plnou podporu, a dál pokračovat ve vytrvalém flámování a buzerování všech, kdo v nás nevěří.

Krom toho, tuhle sezónu ESL dokončíme, i kdyby nás to mělo stát kouli! Jedna koule není zase tak vysoká cena, abychom ji nemohli zaplatit. Protože my jsme čuráci! ALL HAIL SMD!


© Evilm

1 komentář: