čtvrtek 16. června 2011

Návrat cultu






Jak titulek napovídá, v cultu se to začalo hýbat. V sobotu 11.06. 2011 se opět založil cult na b.netu. Blaznikovo vyjádření na w3cz foru:


"Už brzy... se vrátím zpět. Nečekán, nezván a snad opět, tak jak to je mým zvykem, na chvíli promluvím do dění ve W3 CZE a SVK komunitě. Nebo se o to alespoň pokusím. Prvním krokem je opětovné shromáždění věrných pod jednu vlajku, pod vlajku klanu Cult. Je třeba oprášit kdysi vydobytou slávu."



Uvidíme jak si v cultu povedou, zatím jejich sestava vypadá dosti směšně, ale uvidíme jaké eso vytáhne Blaznik z rukávu tentokráte. Můžeme jen doufat, že se z Cultu stane náš plnohodnotný soupeř, s kterým by jsme mohli odehrát nějaké clan war.

5 komentářů:

  1. Vidis Ivosi.. mocinky krasne. Cejen

    OdpovědětVymazat
  2. Jn a místo anonymní se dá komentovat jako Název/adresa a tam si napíšeš nick brácho!

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle článek, i když je stručný, podstata je v něm obsažena, tudíž má nějakou informační hodnotu a je z něj cítit víra v lepší budoucnost. Autor se navíc vyzná a má o w3 scéně přehled. Víc takových článků, byť o nepříliš podstatných a důležitých věcech, ačkoli ono zdání občas klame. Nepodceňujte Cult a jeho přívržence! S každým padlým protivníkem naše armáda roste a sílí. :_D

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za vyjádřený respekt. :D

    OdpovědětVymazat