neděle 19. června 2011

Nový je vždycky horší aneb nový klan eSSentials


Je to zvláštní, jako by se s novými klany roztrhl pytel plný odpadu. Nedávno se opět založil směsný klan Cult, jehož cl je blázen a ostatní členové ho tupě následují za jeho neúspěchy o tom žádná. K tomu navíc v sobotu 18.6. vznikl zcela nový klan s wannabe názvem eSSentials (v anglickém slovníku archaických slov je to přeloženo jako výtok, pach, nebo mrtvé embryo). Clan leaderem je HAPPYBIRTHDAY, ano opravdu má takový nick,  v rozhovoru s Blaznem se vyjádřil, že není schopný zařídit klanu web, od klanu neočekává nic a že jeho cíle jsou zklamání. Dále například tvrdí že má v klanu vlivné hráče, pravděpodobně myslel Thunderena, kterému chybí acc opravdu ale opravdu jenom v Kobyho Pekelné Legii. Možná už by si měl rozmyslet za koho chce hrát a přestat se vtírat všude kde ještě nebyl. V klanu samozřejmě nechybí flamer, hacker a lamer Day(n)Nite, který bude pravděpodobně vodit všechna (ne)úspěšná cwčka. Tímto bych chtěl popřát novému klanu hodně stěstí do budoucna a zároveň je vyzvat k jejich prvnímu prohranému CW. 

10 komentářů:

  1. Pro blesk.cz napsal Ivo Novák

    OdpovědětVymazat
  2. Naopak, tento článek má nulovou informační hodnotu, je plný předpojatých a mylných domněnek a je veden v silně nepřátelském a opovrhujícím duchu. Udělat si nepřátelé je velice snadné, stejně jako když někdo negativně kritizuje něco, o čem nic neví. Horší je, že né každý dobře snáší ponižování, urážky a výsměch. Jste na nejlepší cestě k tomu, aby se váš klan izoloval od ostatních a pojem klanová válka na tuzemské klanové scéně by se pro vás velice rychle mohl stát nedosažitelným snem, protože ke hře, stejně jako k životu, patří úcta k soupeři, ať už je soupeř sebevíc slabší a sebevíc marný. Ne jednou už nám historie ukázala, že ti na první pohled slabí a ubozí, byli nakonec vítězové a ti silní a nepřemožitelní skončili v ruinách a chaosu. Pýcha předchází pád a jestliže budete nadále pokračovat v podobném stylu, tak si tu hubu pěkně nabijete. To není výhružka, ani upozornění, je to jen pouhá rada. Nikdo z nás není všemocný, každý jeden potřebuje druhého. Měli byste si soupeře vážit, protože bez něj nebudete mít koho pořážet, ani s kým vyjednávat příměří a mír. PS: Kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty informace jsou pravdivé. Většinu z toho řekl sám HappyB-daydad. Není to negativní kritika, spíš jim radím, kde mají mezery a nastiňuji jim v čem by se měli zlepšit. Jestli to vyznělo jako ponižování, urážení a výsměch tak to se omlouvám, že jsou tak neschopní. Jen tak mimochodem, když sem napsal HappyB-daydadovi, že Day(n)Nite je hacker, tak mi nevěřil a dal mi ban na jejich chanel, takže uvažuji o tom že udělám nějaký screeny z jeho her a upnu to sem.
    PS: smD je nejlepší ve všech ohledech

    OdpovědětVymazat
  4. imo docela bych ocenil nejaky seznam hackerů :) bylo by to zajimave a hlavne uzitecne, na druhou stranu bez mh se na bnetu uz snad ani hrat nejde, kdyz to tam ma kazdy druhy clovek a to mi date za pravdu.. sam sem na bnetu nehral uz pres rok, obcas hraju na garene nebo xpamu (tady je aspon na hackery aktivní forum).

    OdpovědětVymazat
  5. Já už kdysi takový seznam udělal a divili byste se, kdo všechno se na něm objevil. Každý druhý hráč warcraftu ve své kariéře alespoň jednou použil hack. Já jsem ten jeden z mála, co se k tomu nikdy nesnížil a ani nesnížím. Raději čestně prohraju, než bych podvodem vyhrál. PS: Nemám nutnání to ani zkoušet. Stejně jako třeba kouření. Cigaret. :_)

    OdpovědětVymazat
  6. Já si za poslední dva roky udělal k hackům nehorázný odpor. Fakt hovada ty lidi co vymejšlel. Nechápu že je to baví. Sám sem zkoušel mh a hrál sem s tím hůř než normálně :D

    OdpovědětVymazat
  7. jooo, kdo měl tehdy tiehack, ten byl někdo, teď je low mít hacky... kam jsme se to dostal

    OdpovědětVymazat
  8. i HH za sve doby na poslednim acc hral s mh :-) protoze se to nedalo jinak

    OdpovědětVymazat